Strategie

Waar wilt u naar toe?

Wat wilt u bereiken? Wie wilt u raken? Essentiële vragen die spelen bij het opstellen van een strategisch plan. Buro w&p helpt u graag bij het maken van de juiste strategische keuzes. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw logo, een nieuwe corporate identity of wilt u uw product of dienst in de markt zetten? Wij helpen u graag verder.

Plan van aanpak

We beginnen met een plan van aanpak. Hiermee geven we richting aan het doel dat u voor ogen heeft. Zo weet u direct wat Buro w&p voor u kan betekenen. In het plan van aanpak staan alle essentiële onderdelen die nodig zijn om uw doel te bereiken, zoals een omschrijving van de doelgroep, de doelstellingen, het huidige en gewenste imago, het creatief concept en de middelenkeuze.

Planning

Wanneer is de deadline? Wanneer moeten de bestanden naar de drukker? Wanneer moeten de advertenties aangeleverd worden? Belangrijk is dat alles op tijd klaar is. Daarom adviseert Buro w&p in dit proces en maakt een realistische planning. Wij stemmen dit ook altijd af met onze partners. Zodat we er 100% zeker van zijn dat we doen wat we beloven.

Middelen

Bij communicatie gaat het om wat je zegt, hoe je het zegt en wanneer je het zegt. Maar ook: waar je het zegt en tegen wie je het zegt. Bij communicatie gaat het nooit alleen om de middelen. Wel om wat je wil bereiken en welke weg je daarvoor kiest. Buro w&p gaat altijd op zoek naar de meest ideale communicatiemiddelenmix. De perfecte mix versterkt de boodschap. Ze gaan hand in hand. Want uiteindelijk gaat het om het effect. Een krachtige mix van communicatiemiddelen helpt dus!

Media

Wil je je media uitbesteden? Als full-service reclame communicatiebureau werkt buro w&p samen met ervaren mediapartners. Partners die wij zorgvuldig voor je hebben geselecteerd. Waardoor wij je van A tot Z kunnen ondersteunen. Daarnaast kunnen deze partners je ook een groot voordeel opleveren. Zoals een extra mediakorting op al je campagnes. We werken met diverse partners samen. We werken onder meer samen met uitgevers (kranten, vakbladen, tijdschriften, buitenreclame) en online en offline media-exploitanten.

Op zoek naar een creatief reclame-, communicatie- en evenementenbureau?

Neem contact op via het algemeen contactformulier of bel: (078) 651 07 01.

Kunnen wij iets voor elkaar betekenen+

Kom gerust eens langs en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met Buro W&P.
Voor meer informatie of een afspraak neem je contact op via onderstaand contactformulier, bel je het algemeen telefoonnummer van Buro W&P: 078 641 06 01 of stuur je een e-mail naar: info@burowp.nl.

Versturen

© 2017 Buro w&p. All Rights Reserved

Delen