Reclame

Voor wie is het bedoelt?

Creatief, onderscheidend en opvallend. Dat is buro w&p. Wij vertalen een sterke boodschap naar een pakkend crossmediaal concept. Effectief en creatief. Fris, vernieuwend en onderscheidend. We maken concepten die raken. Dát is waar we goed in zijn. Wij raken uw doelgroep daar waar het moet. En daar is het u om te doen.

Het concept

Het begint bij de basis: het concept. Of het nu gaat om een ad hoc advertentie of een crossmediale marketingcampagne met online advertising, webvideo’s en een landingspage. Het gaat om de doorvertaling; de crossmediale aanpak. Buro w&p 
ontwikkelt concepten die geschikt zijn voor elk middel of medium. Zodat u zo breed mogelijk kunt communiceren. En dat is wel zo effectief.

• Online advertising • Interactieve websites • Webvideo’s • Social media • Bannering • E-mailings • Buitenreclame • Radioreclame

Multimedia design

Wat is een website zonder interactiviteit? Wat is een organisatie zonder social media? Online communicatie speelt tegenwoordig een grotere rol dan drukwerk. Maar drukwerk verdwijnt nooit helemaal. Net als online producties hebben grafische producties hun functie in een crossmediale aanpak. Daarom is het belangrijk beide te benutten.
Buro w&p is gespecialiseerd in multimedia design en gelooft sterk in het effect van een crossmediale aanpak als het gaat om grafische en online producties.

Corporate identity

De corporate identity (visuele identiteit) is de manier waarop uw organisatie zichzelf naar buiten toe presenteert. Twijfelt u over de uitstraling van uw corporate identity of wilt u uw corporate identity een restyling geven? Wij helpen u graag verder. Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van corporate identities. Hierbij gaat het zowel om restylingen van corporate identities (gebaseerd op bestaande huisstijlen) als om compleet nieuwe corporate identities.

Op zoek naar een creatief reclame-, communicatie- en evenementenbureau?

Neem contact op via het algemeen contactformulier of bel: (078) 651 07 01.

Kunnen wij iets voor elkaar betekenen+

Kom gerust eens langs en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met buro w&p.
Voor meer informatie of een afspraak neem je contact op via onderstaand contactformulier, bel je het algemeen telefoonnummer van buro w&p: 078 641 06 01 of stuur je een e-mail naar: info@burowp.nl.

Versturen

© 2017 Buro w&p. All Rights Reserved

Delen