Social media campagnes

Onze sociale diensten zijn zeer verdienstelijk

Om social media kan je niet meer heen. Of we het nou over twitter, facebook of Google + hebben. Wij kunnen je helpen met het bereiken van meer leads naar je website of -shop, meer likes en het pimpen van je profiel. Buro w&p heeft de kennis in huis om jouw bedrijf op alle vlakken van social media marketing te kunnen bijstaan. Onze social media diensten voeren we uit aan de hand van een vaste aanpak.

Listening & webcare

Buro w&p monitoren doorlopend alle relevante buzz voor jouw merk. Hiermee bewaken we de online reputatie van je merk. Op vragen, opmerkingen of klachten over merk of producten reageren wij direct, adequaat en volgens de merkrichtlijnen. Dat doen wij binnen kantoortijden, maar ook daarbuiten!

Opzetten van Social Media pagina's

We kennen de specifieke mogelijkheden van alle populaire social media pagina’s, zoals Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube, Pinterest, Google+, Tumblr etc. Wij zetten binnen een dag jouw social media pagina’s op, inclusief basiscontent. Meer weten over het opzetten van social media pagina’s?

Social Media beheer

Wij posten aantrekkelijke content en reageren op vragen, met als doel de impact van het merk binnen en buiten de community te vergroten. 
Aanwezig zijn op social media is geen must, maar biedt wel enorm veel kansen en voordelen. Heb jij pagina´s op een of meerdere platformen geopend, dan weet je dat dit aardig wat werk oplevert, wil je het goed doen. 

Community management

Een vaak vergeten functie van social media is gebruik maken van de community, simpelweg een groep mensen die zich verzamelt rond jouw merk. Co-creatie en crowdsourcing zijn hip, en niet voor niets! Wij organiseren community management workshops, panels, events, lunches om de relatie tussen fans te versterken, maar vooral om jouw merk van waardevolle first-hand klantinformatie te voorzien.

Social Media Strategie

Buro w&p helpt de impact van jouw bestaande social media strategie vergroten, door het formuleren van heldere plannen die direct aansluiten bij jouw marketing, PR en communicatie doelstellingen. Wil je weten hoe je met een social media strategie de oorlog wint?

Recearch, analitics & reporting

We onderzoeken en analyseren social media data aan de hand van social media monitoring tooling, de analytics tools van de bekende social media platforms en allerlei databronnen zoals Likealyzers, IPM-scores etc. Daarmee genereren wij inzichten over o.a. de impact van jouw merk, dat van de concurrenten en over buzz van de doelgroep. In onze rapporten staan strategische inzichten en praktische aanbevelingen.

Social advertising

Ook zorgen we voor extra bereik en succes van jouw campagnes, door de inzet van o.a. Facebook Ads, Twitter Ads en Linkedin Ads. Social advertising geeft een kick-start aan je campagne.

Toolselectie

Verder helpen we u graag bij het selecteren van de juiste social media monitoring tooling of webcare tool. Dit soort tools zijn onmisbaar voor online reputatie management. Naast onze ervaring met meerdere tools beschikken wij ook over een uitgebreide tooldatabase. Buro w&p helpt je graag met het kiezen van een goede social media tool!

Contentcreatie

Buro w&p produceert aantrekkelijke social media content voor merken die willen opvallen. Wij maken copy, visuals, animaties, infographics of video content waarmee we de impact van een merk merkbaar vergroten. Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Activatiecampagnes

Onze Activatie Specialisten zorgen ervoor dat de doelgroep op en via social media geactiveerd wordt rondom jouw merk of product. Wij bedenken, realiseren en begeleiden creatieve campagnes die echt activeren. Geïnteresseerd in de werkwijze van onze activatie specialisten?

Op zoek naar een creatief reclame-, communicatie- en evenementenbureau?

Neem contact op via het algemeen contactformulier of bel: (078) 651 07 01.

Kunnen wij iets voor elkaar betekenen+

Kom gerust eens langs en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met buro w&p.
Voor meer informatie of een afspraak neem je contact op via onderstaand contactformulier, bel je het algemeen telefoonnummer van buro w&p: 078 641 06 01 of stuur je een e-mail naar: info@burowp.nl.

Versturen

© 2017 Buro w&p. All Rights Reserved

Delen