Mobiele applicaties

Mobiel is booming en wij zijn er klaar voor.

Met de komst van smartphones en tablets als de iPad, is er een vraag ontwikkeld naar mobiele communicatie. Het vormgeven van informatie geschikt voor mobiele apparaten en het moment van opvragen. Bij Buro w&p zijn we er al een tijdje achter dat de informatie op een website nooit 1 op 1 hoort overgenomen te worden op bijvoorbeeld een iPhone of een iPad. Mobiele applicaties kijken naar de getoonde informatie en de manier van gebruik van de bezoeker.

Gebruiksvriendelijke apps

Door de trends op het gebied van mobile apps dagelijks te volgens, weten we als geen ander wat er speelt en vooral, wat de toekomst ons gaat brengen. Deze kennis brengen we graag over op onze klanten. De adviserende rol van buro w&p is groot, echter de creatieve en technische ontwikkelingen van mobiele apps is nog groter. Niet alleen laten we onze unieke stijl er op los, maar ook de technische mogelijkheden worden optimaal benut.

Apps voor ipad, iphone en android

Met bijvoorbeeld ons unieke iPad framework, zijn we in staat om in korte tijd de juiste mix tussen dynamiek, navigatie en interactiviteit in een iPad Magazine te gieten. Met de kennis over de diverse manieren van lezen op verschillende mobiele apparaten worden de iPad magazines van buro w&p als één van de beste beschouwd.

Op zoek naar een creatief reclame-, communicatie- en evenementenbureau?

Neem contact op via het algemeen contactformulier of bel: (078) 651 07 01.

Kunnen wij iets voor elkaar betekenen+

Kom gerust eens langs en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met buro w&p.
Voor meer informatie of een afspraak neem je contact op via onderstaand contactformulier, bel je het algemeen telefoonnummer van buro w&p: 078 641 06 01 of stuur je een e-mail naar: info@burowp.nl.

Versturen

© 2017 Buro w&p. All Rights Reserved

Delen