Onlinemarketing & Social media

Op ieder moment en op elk scherm!

Buro w&p is een full service creatief digitaal bureau gespecialiseerd in Web development & Design met focus op de eindgebruiker. Onze kracht is om creatief & effectief, binnen de kaders van klant en digitale wereld, een pakkend verhaal richting een doelgroep te vertellen. Vaak in combinatie met gebruik van social media. 

In samenwerking met onze partners als inzet van online marketing, zoals zoekmachinemarketing, online advertising met Google AdWords of dynamische banners, retargeting campagnes of conversieoptimalisatie? We richten ons met name op het vergroten van het effect en rendement van communicatie, vaak ook met een verbinding naar offline communicatie voor een optimale crossmediale aanpak.

Mobiele applicaties

Met de komst van smartphones en tablets als de iPad, is er een vraag ontwikkeld naar mobiele communicatie. Het vormgeven van informatie geschikt voor mobiele apparaten en het moment van opvragen. Bij Buro w&p zijn we er al een tijdje achter dat de informatie op een website nooit 1 op 1 hoort overgenomen te worden op bijvoorbeeld een iPhone of een iPad. Mobiele applicaties kijken naar de getoonde informatie en de manier van gebruik van de bezoeker.

Meer lezen

Web development

Content First, User Experience, Responsive Design, HTML5; het zijn allemaal termen en kreten die je waarschijnlijk wel eens voorbij horen komen in combinatie met web development. Maar wat moet je er mee en hoe pas je het toe? Dat hebben wij ons ook afgevraagd en we hebben het antwoord. En zoals dat bij ons past delen we onze kennis graag met je en adviseren we je wat voor jou het beste is.

Meer lezen

Social media

Wil je als merk gezien worden, beter opvallen, een groter deel van je doelgroep bereiken, relevant zijn voor je doelgroep, interessant gevonden worden, een relatie opbouwen met je merkfans en je klanten blijvend aan je merk binden?
Buro w&p  heeft de kennis in huis om jouw bedrijf op alle vlakken van social media marketing te kunnen bijstaan.

Meer lezen

Op zoek naar een creatief reclame-, communicatie- en evenementenbureau?

Neem contact op via het algemeen contactformulier of bel: (078) 651 07 01.

Kunnen wij iets voor elkaar betekenen+

Kom gerust eens langs en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met buro w&p.
Voor meer informatie of een afspraak neem je contact op via onderstaand contactformulier, bel je het algemeen telefoonnummer van buro w&p: 078 641 06 01 of stuur je een e-mail naar: info@burowp.nl.

Versturen

© 2017 Buro w&p. All Rights Reserved

Delen