Voor ontmoetingen met impact+

Er gaat niets boven de kracht van een evenement!

Het moment dat mensen, merken en organisaties écht contact maken en samen verder komen. Als evenementenbureau communiceren wij uw boodschap. Wij zien evenementen als waardevolle ontmoetingen, die we met visie en vakmanschap bedenken en realiseren. We halen alles uit de kast. Voor een tastbaar resultaat.

Wat+

Als evenementenbureau communiceren wij uw boodschap. We zijn sterk in evenementen én communicatie. We creëren, coördineren en regisseren ontmoetingen, die verder gaan dan de dag zelf. Voor iedere vraag bedenken we een passende oplossing. Een evenement is geen doel op zich, maar een middel om uw boodschap voor het voetlicht te brengen. Dat kunnen wij als geen ander.

Met een creatief en passend concept, een strakke planning en een goed geregisseerd evenement, dat helemaal past bij uw ambities. Daarbij bewegen we ons net zo makkelijk in een commerciële omgeving als in een politieke setting of bij een non-profit organisatie.

Waarom+

Wij geloven in de kracht van de fysieke ontmoeting. Zeker in ons digitale tijdperk, waarbij meer en meer via e-mail, internet en telefoon wordt gecommuniceerd, heeft een persoonlijke ontmoeting steeds meer toegevoegde waarde. Wij verbinden mensen, merken en organisaties door het bedenken en organiseren van evenementen.

Een inhoudelijk symposium. Een jubileum. De kennismaking met een nieuw product. Het bedanken van uw medewerkers. We nemen mensen mee in het verhaal. Laten kernwaarden tot leven komen. We zien elkaar misschien minder, maar als we elkaar zien, willen we een blijvende indruk achterlaten. Een tastbaar resultaat met oog voor de duurzame relaties die we zo belangrijk vinden.

Hoe+

Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld. We gaan voor een optimaal rendement, zoals meer merkbekendheid, betrokkenheid of verkoop. Onze uitdaging is om voor iedere opdrachtgever, voor ieder doel, de meest krachtige ontmoeting te bedenken en te organiseren.

Uw evenement is het centrale uitgangspunt. De impact ervan valt of staat bij een goede regie, strak projectmanagement, duidelijke communicatie en nazorg. Daarin gaan we zover als nodig is! Zolang het uw boodschap en resultaat versterkt.

Verzekerd van een creatieve en professionele partner

Evenementen

Het openen van een plein, een wijk of een straat. Het houden van Koningsdag of noem maar op. Wij regelen en verzorgen deze evenementen tot op de puntjes. Wij zorgen voor de vergunningen, kramen, muziek. Alles wat zo'n dag nodig heeft, wij verzorgen het!

Winkelcentra

De organisatie van een evenement in uw winkelgebied kan u veel opleveren. Voor de organisatie kunt u ongeacht het soort evenement een beroep doen op buro w&p. U bent dan verzekerd van een creatieve en professionele partner die elk evenement tot een succes maakt.

Op zoek naar een creatief reclame-, communicatie- en evenementenbureau?

Neem contact op via het algemeen contactformulier of bel: (078) 651 07 01.

Kunnen wij iets voor elkaar betekenen+

Kom gerust eens langs en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met buro w&p.
Voor meer informatie of een afspraak neem je contact op via onderstaand contactformulier, bel je het algemeen telefoonnummer van buro w&p: 078 641 06 01 of stuur je een e-mail naar: info@burowp.nl.

Versturen

© 2017 Buro w&p. All Rights Reserved

Delen